Bibliai igék, igemagyarázatok, imádságok az év minden napjára

Evangélikus útmutató

Evangélikus útmutató

Január 1-től indul az Evangélikus Útmutató

2018. december 29. - evangélikus útmutató
A Gyülekezeti és Missziói Osztály felkérésére ötven lelkész írt napi igemagyarázatokat és imádságokat az Útmutató – A Biblia rendszeres olvasásához című kiadványban megjelenő napi igék alapján, hogy ezzel segítsék a Biblia üzenetére nyitott embereket az elmélyedésben.
A rövid, öt percnél kevesebb olvasást igénylő napi gondolatok a szentírási igékhez kapcsolódva az Istenre és ezáltal a magunkra és másokra figyelést segítik.
Csatlakozzon a kezdeményezéshez és adjon öt percet magának, hogy minden napja teljesebb legyen!

A bejegyzés trackback címe:

https://evangelikusutmutato.blog.hu/api/trackback/id/tr5214519126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andreas · http://www.garainyh.hu 2019.01.02. 17:49:49

Tisztelt Evangélikus Útmutató Blog Látogatók!
Az ÚR Isten gazdag áldása kísérje e blog minden kedves Olvasóját és Szerzőjét! Ő szól hozzánk a minden napra kisorsolt ószövetségi és a hozzá válogatott újszövetségi igeversekben; és a mi feladatunk, hogy e két Útmutató igevers közös és nekünk szóló, mai üzenetét megtaláljuk és megértsük, megcselekedjük. Tudjuk, hogy a Szentírás önmagát magyarázza, de hasznos, hogy ebben lelkészek is segítségünkre vannak a világhálón is. Kutassuk az Írásokat, hiszen azok az ÚR Jézusról tanúskodnak és bátorítanak, hogy mi is ezt tegyük. Nagyon örülök, hogy a most 13. évfolyamába lépő "Útmutató napi igék a Bibliából" című naponta frissített blogomnak lelki testvére lett (a linkjét már be is illesztettem e blogom fejlécébe) és így egyre jobban felkészültté lehetünk keresztyén küldetésünk betöltésére; hiszen amint már a nevünk is jelzi; minden evangélikus christianus: misszionárius; és az egyetemes papság elve szerint, feladatunk az örömüzenet továbbadása, Urunk máig vissza nem vont parancsa szerint! Ehhez legyen segítségünkre ez az új lelki útravaló naponta, az ő dicsőségére!
Keresztyén testvéri szeretettel és áldáskívánással: Garai András www.garainyh.hu/ utmutato.blog.hu/ ERŐS VÁRUNK AZ ÚRISTEN!
süti beállítások módosítása